Meer comfort met de domoticatoepassingen van Elektro Duforet David uit Poelkapelle (West-Vlaanderen)

Thuis in domotica

Bij Elektro Duforet David hebben wij ons in de loop der jaren bekwaamd in de installatie en het onderhoud van de meest uiteenlopende domoticatoepassingen. Via bijkomende opleidingen zorgen wij ervoor om op de hoogte te blijven van de snelle evolutie in deze boeiende sector.

Domotica bestaat er in om uw huis of professionele omgeving te automatiseren. Door de bediening van verschillende toepassingen via smartphone of tablet draagt domotica op die manier bij tot een groter comfort en gebruiksgemak.

Wij zijn uw partner voor domoticaoplossingen voor:

  • toegangscontrole: parlofonie, videofonie

  • automatisering van luiken, deuren, poorten van opritten en garages

  • bediening vanop afstand van zonnewering, verwarming, verlichting

Domotica

Kortom, Elektro Duforet David komt tussenbeide voor elke wijziging, verzwaring of uitbreiding van elektrische installaties, van particulieren én bedrijven.

Efficiënte en sfeervolle verlichting

Uw comfort wordt ook in belangrijke mate bepaald door een juiste verlichting van de ruimte waarin u leeft en werkt. Op kantoor en in uw studeerkamer is helder licht aangeraden. Voor de televisie verkiest u wellicht eerder zacht, getemperd licht en in de leeshoek heeft u dan weer klaar licht nodig.

Wij overleggen graag samen met u hoe de verlichting best georganiseerd wordt. Op basis van onze kennis over de talrijke mogelijkheden kunnen wij u deskundig adviseren welke verlichting in elke situatie aangewezen is.

Contacteer ons

Elektro Duforet David is uw partner bij uitstek voor domotica en verlichting. Bel of
mail voor meer info!