Elektro Duforet David, alle elektriciteitswerken
voor nieuwbouw en renovatie in heel België

Een professional voor uw elektrische installatie

Voor Elektro Duforet David uit Poelkapelle is geen werk te groot of te klein! Met onze jarenlange ervaring in elektriciteit vatten wij elke opdracht aan, steevast met dezelfde inzet én het absolute streven om optimaal aan uw wensen te beantwoorden.

U kunt een beroep op ons doen voor eenvoudige klussen, zoals extra stopcontacten plaatsen, rookmelders installeren, lichtpunten aanleggen, een nieuw deurbel aansluiten… Maar wij voeren uiteraard ook complexere werken uit:

  • nieuwe bekabeling leggen

  • aarding voorzien

  • zekeringskasten installeren

  • foutopsporing bij stroompannes

  • controle en nazicht van uw installatie

  • ...

Kortom, Elektro Duforet David komt tussenbeide voor elke wijziging, verzwaring of uitbreiding van elektrische installaties, van particulieren én bedrijven.

Snelle service bij elektriciteitspanne

Er is niets zo vervelend als plots zonder elektriciteit te zitten. Bovendien doet dat zich meestal voor op het minst gunstige moment. Uit veiligheidsoverwegingen gaat u best niet zelf op zoek naar de oorzaak van het defect. U kunt beter een geschoolde vakman inschakelen.

Ons bedrijf Elektro Duforet David is 24u/24 bereikbaar om u uit de nood te helpen. Met gespecialiseerd materiaal sporen wij de fout op die aanleiding gegeven heeft tot de kortsluiting of de storing. Dankzij onze knowhow nemen wij de gepaste actie en zorgen wij ervoor dat de herstelling zo snel mogelijk uitgevoerd is.

Contacteer ons

Profiteer van de knowhow van Elektro Duforet David voor al uw elektriciteitswerken én elektrische herstellingen. Wij zijn 24u/24 bereikbaar!